WIJ HEBBEN REGELMATIG ZEER AANTREKKELIJKE AANBIEDINGEN!

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

BETAALBARE MAATWERKSHUTTERS

Veel mensen dromen van shutters voor hun ramen. Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die worden gebruikt als zonwering of als decoratieve raamdecoratie. Met shutters kan onder andere lichtinval uitstekend worden gedoseerd, inkijk van buitenaf worden tegengegaan, kou, warmte en geluid worden verminderd. Een prachtige, maar helaas vaak ook dure manier van raamdecoratie. The Shutters Company levert kwalitatief hoogstaande, op maat gemaakte shutters maar zeer betaalbaar! Voor slechts 175 euro per m2 worden shutters op maat gemaakt en kunt u ook genieten van het luxe gevoel die shutters aan uw huis geven. 


Shutters kunnen worden gemonteerd voor standaardramen, maar ook voor bijvoorbeeld deuren, kiepramen, ronde ramen en schuifdeuren.De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren, maar ook RAL-kleuren zijn mogelijk.  De shutters zijn er in verschillende breedte, te weten 47 mm, 64 mm, 89mm en 114 mm. 


Voor slechts 175 euro per m2 heb je prachtige betaalbare maatwerk shutters! Gemiddelde andere prijzen liggen rond de 300 euro per m2. 

De shutters worden vervaardigd van lindehout. Lindehout is een zeer geschikt materiaal omdat het een hardhoutsoort is, maar tevens licht van gewicht is.