​Shutters zijn de perfecte manier om lichtinval te regelen zowel in de zomer als in de winter.

Onze duurzame shutters zorgen ervoor dat warmte in de winter wordt binnengehouden en in de zomer de woning koel blijft.

​De levertijd van de shutters bedragen circa 12 weken na goedkeuring van de tekening en na ontvangst aanbetaling.


De shutters worden vervaardigd van lindehout. Lindehout is een zeer geschikt materiaal omdat het een hardhoutsoort is, maar tevens licht van gewicht is.

Inmeten & montage

Materiaal

Isolerend

Garantie

Stijl- en Sfeervol

Levertijd

Betaalbare maatwerkshutters 

Frames & scharnieren

Kleuren en breedtes

​Wij bieden een inmeet- en montageservice. 

The Shutters Company©  2019 Alle rechten voorbehouden

De shutters worden in frames aan het kozijn bevestigd. Er zijn verschillende soorten frames, een frame met een zogenaamd Z-profiel, L-profiel of een decoratief frame. Ook zijn frames zonder of met meerdere freesranden leverbaar. De prijs van frames bedragen 20 euro per m2. De shutters worden standaard met opdekscharnieren geleverd. Blinde scharnieren zijn ook mogelijk. Deze hebben een meerprijs.


Veel mensen dromen van shutters voor hun ramen. Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die worden gebruikt als zonwering of als decoratieve raamdecoratie. Met shutters kan onder andere lichtinval uitstekend worden gedoseerd, inkijk van buitenaf worden tegengegaan, kou, warmte en geluid worden verminderd. Een prachtige, maar helaas vaak ook dure manier van raamdecoratie. The Shutters Company levert kwalitatief hoogstaande, op maat gemaakte shutters maar zeer betaalbaar! Voor slechts 175 euro per m2 worden shutters op maat gemaakt en kunt u ook genieten van het luxe gevoel die shutters aan uw huis geven.


De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren, maar ook RAL-kleuren zijn mogelijk.  De shutters zijn er in verschillende breedte, te weten 47 mm, 64 mm, 89 mm en 114 mm. 

De shutters worden met de grootst mogelijk zorg vervaardigd en gaan jarenlang mee. De fabrikant biedt standaard een jaar garantie fabricage en/of materiaalfouten bij normaal en zorgvuldig gebruik.